Hold din konfirmation hos City Bowling i Slagelse

Hvis du skal holde konfirmation i Slagelse, så er City Bowling en unik mulighed. Vi har vi både plads til store og små konfirmationsselskaber i vores lokaler.

Unikke konfirmationslokaler

Festen er i sikre hænder på den store dag, hvor konfirmanden er i fokus og træder ind i de voksnes rækker. Vores personale sørger for at koordinere alt det praktiske på den store dag og holder styr på dagens program. I køkkenet tryller vores dygtige kokke den aftalte menu og vores tjenere serverer maden for selskabet.

Valg af konfirmationsmenu

Når du holder festen i vores konfirmationslokaler, har du selv mulighed for at være med til at sammensætte din konfirmationsmenu, og ellers kan du lade dig inspirere af kokkens 2 mest populære valg til konfirmationer.

Julefrokost odense

2 af vores mest populære konfirmationsmenuer

Til børn under 12 år kan der bestilles individuelle børnemenuer med isbar til dessert. Her er der fri sodavand, juice og saft. Prisen er 129 kr. pr. barn under 12 år.

Der er intet minimumsantal for at opnå vores konkurrencedygtige priser. I kan komme alt fra 8 mennesker til 80 mennesker.

Årstidens buffet

549 kr. pr. person.
  • Velkomstdrink
  • Stor lækker buffet
  • Dessert
  • Ad Libitum øl, vin, vand og kaffe
  • Bowling og skoleje

Årstidens 4-retters gourmetmenu

629 kr. pr. person.
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middagsmenu
  • Dessert
  • Ad Libitum øl, vin, vand og kaffe
  • Bowling og skoleje

Anderledes konfirmation med aktiviteter for alle

At holde konfirmation i City Bowlings lokaler tilføjer en sjov og unik dimension på denne særlige dag. Med den livlige atmosfære og mulighed for interne konkurrencer i enten bowling, pool eller simgolf, bliver konfirmationsfesten til et mindeværdigt arrangement for både konfirmanden og gæsterne. Den afslappede atmosfære hos City Bowling giver også gæsterne mulighed for, at gæsterne kan mingle og hygge sig på kryds og tværs.

Det er en fantastisk og anderledes måde at fejre konfirmanden på, mens man skaber minder, der varer livet ud.

Fleksibilitet ved sygdom og ændringer

Hvis nogen i selskabet skulle gå hen og blive syge, eller hvis I skulle ønske andre ændringer, så er vi rigtig fleksible. I kan så sent som 3 dage før ændre og tilføje til jeres booking.

Nem og gratis parkering

Når du afholder et arrangement hos City Bowling er der gratis parkering til alle gæster. Vi har egen parkeringsplads lige foran indgangen.

Julefrokost odense

Book jeres konfirmation her

Giv os endelig et kald eller skriv og hør om jeres muligheder for at booke jeres konfirmationsfest i vores lokaler. Hvis du er i tvivl om menuen eller andre ting på dagen, så tøv endelig ikke med at give os et kald eller sende os en mail på 58500511 eller Slagelse@citybowling.dk.

Firmafesten der tager kegler