Blå mandag i Slagelse

Er du ved at planlægge blå mandag 2024?

Hos City Bowling Slagelse har vi de perfekte blå mandag aktiviteter, så du er garanteret en fantastisk fest sammen med vennerne. Du kan vælge imellem indendørs aktiviteter som bowling, billard, pool og Simgolf.

Hold Blå Mandag i Slagelse hos City Bowling

At holde blå mandag hos City Bowling Slagelse er definitionen af et festligt arrangement. Hos os er det muligt at kombinere sjove indendørs aktiviteter, høj musik, discolys, underholdning med lækker mad i vores hyggelige restaurant.

Hos City Bowling skaber vores venlige personale den perfekte ramme for en mindeværdig Blå Mandag, hvor konfirmanderne kan fejre og skabe minder, der varer livet ud.

Vores centrale beliggenhed gør det nemt for alle konfirmanderne at komme til og fra City Bowling uden besvær og lang transporttid.

Der tilbydes som udgangspunkt 2 standard pakkeløsninger til Blå Mandag, men vi er meget fleksible og er klar til at skræddersy den perfekte dag i samarbejde med konfirmanderne.

Vores Blå Mandag pakker:

Blå Mandag Pakke 1: Bowling og sodavand

119 kr. pr. person*
  • 1 times bowling
  • 1 mellem sodavand
  • Snackkurve på banerne
  • Gavekort til vinderen

Blå Mandag Pakke 2: Bowling og byg-selv-burger

145 kr. pr. person*
  • 1 times bowling
  • 1 mellem sodavand
  • Snackkurve på banerne
  • Gavekort til vinderen
  • 1 byg-selv-burger med pommes frites

Under bowlingen vil der være Party lys og god stemning. Ved tilkøb af en ekstra times bowling er kuvertpriserne henholdsvis 139,- pr. person og 169,- pr. person.
Priserne er inkl. skoleje.

Blå Mandag med aktiviteter og konkurrencer

Når du holder Blå Mandag hos City Bowling Slagelse kan du enten vælge imellem bowling eller golf. Derudover vil vores personale planlægge og koordinere nogle forskellige konkurrencer, så det er muligt at vinde lidt lækkert under arrangementet.

Hold jeres blå mandag aktiviteter hos City Bowling Slagelse – og I er sikret en festlig dag!

Fortsæt jeres Blå Mandag i Slagelse gågade – 5 minutter herfra

Når de unge er færdige med dagens Party Bowling og skal videre på deres spændende Blå Mandag i Slagelse, så er det rigtig nemt at komme videre til Slagelse gågade.

Book jeres Blå Mandag 2024 arrangement

Skriv eller ring til os for at bestille jeres Blå Mandag-arrangement i Slagelse, eller hvis du gerne vil høre nærmere om arrangementet.
Firmafesten der tager kegler