Hold familiefest hos City Bowling Slagelse

Et familiearrangement hos City Bowling Slagelse har jeres behov i fokus. Vi sammensætter i fællesskab en menu og aktivitetsplan ud fra jeres ønsker, så I trygt kan afholde jeres arrangement hos os.

Vi tilbyder rammerne – Familien skaber festen

Når I holder jeres familiefest hos City Bowling Slagelse, så sikrer vi, at der er de optimale rammer for en succesfuld dag. Vores søde personale koordinerer et evt. program og vores dygtige faglærte kokke sørger for at forkæle jeres smagsløg. Det eneste du skal gøre, er at nyde dagen! Når festen slutter tager vi os af oprydning og rengøring.

Underholdning for hele familien

Hos City Bowling sikrer vi, at dine gæster møder kombinationen af en lækker menu i vores restaurant og den perfekte underholdning til familiefest. Vi tilbyder både bowling, simgolf, billard og pool. Der er aktiviteter til alle aldre hos os, og vi planlægger jeres familiefest præcis, som I ønsker.

Vi holder styr på det praktiske under familiefesten

Vores søde tjenere hjælper gerne med at holde styr på rækkefølgen for både sange og taler, så alle når igennem med deres festlige indslag.

Det eneste I skal gøre, er at nyde dagen i hinandens selskab og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Familie der afholder påskefrokost hos Citybowling i Odense skåler under påskefrokosten

Book jeres familiefest i dag

Skriv eller ring til os for at bestille jeres familiearrangement, eller hvis du gerne vil høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Firmafesten der tager kegler