Planlæg jeres næste firmafest i Slagelse hos City Bowling

City Bowling tilbyder optimale faciliteter til både store og små firmafester. Vi står klar til at hjælpe jer med alt fra menuplanlægning til rengøring, så I kan fokusere på at nyde firmaarrangementet.

Perfekte faciliteter til enhver firmafest

Når I vælger at holde jeres arrangement hos City Bowling Slagelse, kan I stole på, at alle detaljer er taget hånd om. Vi står for den festlige udsmykning, menuen og selvfølgelig rengøringen, så I kan læne jer tilbage og nyde festen.

Menu skabt med sæsonens bedste råvarer

Når det kommer til god mad til jeres fimafest, behøver I ikke lede længere end City Bowling. Vores dedikerede køkkenchef er en mester i at skabe delikate retter fra bunden med friske råvarer.

Vores menuer er sammensat baseret på årstidens friske råvarer, men I er altid velkommen til at få skræddersyet en menu der passer perfekt til jer.

Konfirmation odense

Få assistance af vores dygtige tjenere

Vores fornemste opgave er at sikre, at jeres firmafest i City Bowling Slagelse foregår problemfrit. Derfor står vores opmærksomme og servicemindede tjenere til rådighed for jer, hvis I for eksempel skal have en tovholder, eller en der sikrer, at tidsplanen overholdes.

Julefrokost Odense

Nem og gratis parkering

Når du besøger City Bowling, kan du gratis parkere lige foran indgangen på vores private parkeringsplads.

Julefrokost odense

Perfekt til aftenarrangementer

Vil I holde et aftenarrangement, er I kommet til det helt rigtige sted. Vi bor centralt i Slagelse, og der er kun 10 minutters gang indtil byen. En oplagt mulighed at benytte jer af hvis I planlægger at fortsætte firmafesten i Slagelse.

Book firmafest i Slagelse

Skriv eller ring til os for at bestille jeres firmafest. Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at holde fest i City Bowling, er du også velkommen til at kontakte os.

Firmafesten der tager kegler