Glow bowling Odense

Børnedisco og bowling for børn hos City Bowling

Hver søndag fra kl.14-16 holder City Bowling børnedisco, så alle børn kan komme og brænde lidt ekstra energi af til høj musik og discolys på ugens sidste dag.

Børnedisco er den perfekte kombination af sjov, musik og bowling, der skaber gode minder hos børn.

Bowling for børn hos City Bowling

Hos City Bowling byder vi børn i alle aldre velkommen til en fantastisk oplevelse.

Med farverige kugler, lysende kegler og spændende konkurrenceelementer er bowling en sjov og underholdende aktivitet, som børn elsker.

Bowling udfordrer børns fysisk og motoriske færdigheder. At kaste bowlingkuglen kræver balance, koordination og styrke, og det giver børnene en chance for at være aktive og samtidig forbedre deres motoriske evner.

Musikken spiller til børnedisco!

Hver søndag til børnedisco byder vi op til fest og dans når vi spiller pop musik, dansk musik og MGP sange. Så imens børnene venter på det bliver deres tur til at kaste bowlingkuglen, kan de hygge sig med deres venner, heppe på hinanden og dele sjove øjeblikke. Det er også en fantastisk mulighed for forældre eller bedsteforældre at tilbringe kvalitetstid med børnene og skabe minder sammen.

Blaa mandag odense

Børnevenlig bowling

Hos City Bowling tilbyder vi et børnevenligt miljø, så det er muligt at bowle for selv de mindste. Vi har børnevenlige bowlingkugler, vores baner er designede med automatiske børnebander så kuglen ikke ryger ned i renden, og til de mindste bowlere har vi ramper, som de kan trille kuglen fra.

Alt i alt er bowling en god oplevelse for børn, der kombinerer sjov, fysisk aktivitet og social interaktion på en måde, der får dem til at føle glæde og succes.

Boernefoedselsdag odense

Børnefødselsdag med stil!

Når børnene kommer og bowler hos os er det vores fornemste opgave at sikre, at alle har en festlig og god oplevelse, så det har været en succesfuld dag.

Vores børnefødselsdage er altid en sikker vinder, da børnene er garanteret en vaskeægte bowlingfest. Samtidig er det en oplagt mulighed for forældre at nyde synet af glade børn, imens personalet tager sig af alt det praktiske samt laver og serverer maden.

 

bowling flag fødselsdag

Tag børnene med i City Bowling

City Bowling Slagelse er et perfekt sted for børn at udforske en verden af bowling. Uanset om det er som sport eller til børnedisco bowling. Vi har børnevenlige faciliteter og et afslappet miljø.

Kom til børnedisco bowling hver søndag fra kl.14:00-16:00 og oplev en festlig stemning.

 

boernedisco

Book din baner til bowling for børn

Det er nemt at planlægge din børnebowlingdag hos City Bowling. Du kan booke din bane online eller kontakte vores venlige personale for at reservere din tid. Vi tilbyder også pakker til børnefødselsdage, så du kan arrangere den bedste fest nogensinde uden besvær.

bowlingkugler i holder

Book jeres næste arrangement hos City Bowling Slagelse

Skriv eller ring til os for at bestille jeres arrangement, eller hvis du gerne vil høre nærmere om arrangementet.

Firmafesten der tager kegler