bowlingbane i Odense

Alle kan være med til et spil bowling i City Bowling Slagelse

Bowling er en populær og sjov indendørs aktivitet som både store og små samt alle aldre kan deltage i. Bowling er en oplagt mulighed til et arrangement med enten familie eller arbejde, da alle kan deltage uanset hvilket niveau man bowler på. Et spil bowling skaber altid en festlig stemning når der konkurreres med hinanden om de bedste slag og flest strikes.

Bowling

Bowling er en super populær aktivitet, netop fordi alle kan være med.

Det meget simple mål om at vælte kegler og spillernes varierende held bringer jer masser af smil, latter og tårer, når I dyster mod hinanden.

Pige kigger ind i kameraet, hvor hun griner og holder en gul bowlingkugle
Oplevelse

Vælg en kugle og vælt kegler

Reglerne i bowling er relativt simple, og det er lige netop derfor, at det er en populær indendørs aktivitet hvor alle kan være med. Vi har bowlingkugler i alle vægtklasser, så det er muligt at finde en der passer, og hvis børnene gerne vil undgå renderne, så kan de automatiske børnebander rejses.

Book bowlingbaner
Oplevelse

"Rigtig hyggeligt og fantastisk service!"

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5
Dorte Haugaard Johansen

Nyd en kold drik eller lækre snacks til jeres spil

Hvis I har fået varmen og trænger til noget koldt at drikke og lidt nemme snacks, så står vores søde personale klar til at hjælpe med at fylde jeres energidepoter op.

Vi tilbyder alt fra sodavand til øl og vi har både en almindelig snackkurv med forskellige chips samt en lun snackkurv med fx mozzarella sticks og chili cheese tops.

Alle selskaber kan også besøge vores restaurant som tilbyder faste menuer fra vores café kort samt gourmetmenuer der er tilpasset sæsonens råvarer.

øl på fad hos City Bowling

Book nu

Skriv eller ring til os for at bestille jeres arrangement, eller hvis du gerne vil høre nærmere om arrangementet.

Studierabat på 20% ved betaling. Husk studiekort.

Firmafesten der tager kegler