Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos City Bowling A/S

Generelle oplysninger

City Bowling A/S

Bredegade 50-56

4200 Slagelse

CVR nr.: 16990302

Telefon: 58500511

Email: slagelse@citybowling.dk

 

Priser

Hos City Bowling A/S er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne. Ændring i priserne gælder kun fremtidige bookinger og gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Der tages forbehold for fuldt bookede datoer.

 

Betaling

City Bowling A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel, EAN mod forudgående aftale (gebyr på 75,-) og kontant. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når du ankommer til dit arrangement.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og fuldt bookede datoer.

 

Fortrydelsesret

Ved køb af gavekort er følgende gældende: Forbrugeraftaleloven §18 stk. 2, undtaget af fortrydelsesretten: Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

 

Afbestilling af arrangement

Reservationer af arrangementer kan annulleres omkostningsfrit ind til 14 dage før arrangementets starttidspunkt. Annullering af arrangementer herefter vil blive faktureret det fulde beløb. Ændring i antallet af deltagere i arrangementet kan ske frem til 14 dage før arrangementets starttidspunkt.
Justering i antallet af spisende (max 2 personer) kan ske frem til 2 dage før arrangementets starttidspunkt.
Ved udeblivelse fra et arrangement faktureres det fulde beløb for bookingen.
Ved manglende afbestilling af et booket arrangement betragtes dette som en udeblivelse, og det fulde beløb for bookingen faktureres.

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minimum 18 år for at købe alkohol. Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og booke online på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne booke og arrangere dit besøg hos City Bowling. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for City Bowling A/S. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder:
Hvis du ønsker at klage over din booking hos City Bowling anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til det center som det drejer sig om.

Firmafesten der tager kegler