Polterabend aktiviteter i Roskilde

Vil du gerne give den vordende brud eller gom den bedste polterabend i Roskilde?

Vi har samlet nogle sjove polterabend aktiviteter, der er sjove for hvem som helst, lige her. Scroll ned, og bliv inspireret.

Polterabend idéer til en sjov aften i Roskilde

Der er nok idéer til polterabenden at vælge imellem i Roskilde. Hos City Bowling i byen kan I lave mange af dem og dermed sørge for en uforglemmelig aften for hovedpersonen.

Tag et kig på de forskellige forslag herunder, og bliv klogere på, hvordan I kan strikke en god aften (eller dag) sammen hos os.

Bowling

Bowling kan være enormt hyggeligt, og man kan vælge at gøre det så konkurrencepræget, som man har lyst. Derfor passer det til rigtig mange personligheder.

Vælger I at bowle om dagen, kan I få jer en stille og rolig, men stadig rigtig sjov dagsaktivitet. Vælger I til gengæld at dukke op til vores Party Bowling, lover vi jer en ægte fest med masser af musik og sjov.

Til Party Bowling har I også mulighed for at vinde gratis shots til jeres bane/hold. Det kræver bare, I deltager i de forskellige konkurrencer i løbet af aftenen.

Mand triller bowlingkugle imod nogle kegler

Air-hockey

En anden rigtig sjov aktivitet er air-hockey. Dyst mod hinanden i selskabet, og prøv kræfterne af mod den kommende gom eller brud. Air-hockey giver altid anledning til et godt grin (og lidt adrenalin).

Hos City Bowling i Roskilde kan I også nemt købe drikkevarer, mad og snacks, så I kan bruge meget af dagen eller aftenen her – uden at gå kolde.

Vores air hockey borde er tilgængelige det meste af tiden, og det kan være et sjovt afbræk fra strikes og bowlingkugler.

redskaber til at spille air hockey

Armbøjningskonkurrence

Råstyrke og konkurrencegen bliver sat på prøve i en polterabend-klassiker: Armbøjningskonkurrencen. Det giver sig selv, hvad konkurrencen går ud på, ikke?

Hos City Bowling Roskilde kan I endda konkurrere mod andre baner under party bowling og vinde en runde GRATIS shots.

Så hvis I planlægger en polterabend her, kan I gæster jo vælge at træne op til. Det gør jer klar til at dyste mod både andre selskaber, men selvfølgelig også mod gommen (eller bruden).

To mænd laver armbøjningskonkurrence mes to kvinder tæller

Put a ring on it

Har nogle af jer en sød tand? Så er det en bonus til ”put a ring on it” legen. Køb en masse vingummiringe (de fås fx også med ferskensmag) og nogle spisepinde. Så er I klar til en sjov og bryllupsagtig polterabend aktivitet, der kan laves hvor som helst.

Legen går ud på at få flest muligt vingummiringe på spisepinden hurtigst muligt. Og man skal selvfølgelig holde spisepinden i munden, så det ikke bliver for nemt.

Sæt et minuts tid af til hver runde (I kan også lave én stor runde alle sammen), og se, hvem der vinder. Det er for resten helt acceptabelt at spise vingummierne, når runden er slut.

Beerpong

Ingen polterabend uden beerpong. Det er en af de mest festlige lege – og den er nem at stille op til. Det kræver bare et bord, nogle papkrus (eller glas, hvis I tør) og et par bordtennisbolde. Så kan I dele jer op i små hold eller dyste én mod én i flere runder.

Det handler selvfølgelig om at være de første til at ramme modstandernes krus med bolden. Modstanderen skal drikke, hver gang I rammer et af deres krus.

Vi har naturligvis beerpong borde hos City Bowling Roskilde, så dét skal I ikke bekymre jer om, hvis I vælger at holde polterabend her.

Bordtennisbold ryger i rødt papkrus til ølpong

Gæt og grimasser – bryllupsversionen

I kender godt gæt og grimasser. Skriv nogle ord eller små sætninger ned på nogle lapper papir, læg dem i en skål, og del jer op i hold. Én person trækker et ord, som kun de må læse, og så skal de mime, hvad det er, indtil resten af holdet gætter det.

Det handler selvfølgelig om at gætte flest mulige ord på den afsatte tid. Det kan nærmest kategoriseres som en holdsport – vi har i hvert fald se det gå vildt for sig!

Netop denne gang kan I forberede bryllupsrelaterede ord, så I ikke afviger fra temaet. Lav både nemme ord og svære ord, så der er en god fordeling. Det må gerne være en udfordring, men nemme ord kan også være sjove.

venner leger gæt og grimasser

Klar til at udleve polterabend idéerne i Roskilde?

Er I klar til at dyste mod hinanden og eventuelt andre selskaber og samtidig have en mega hyggelig og god dag eller aften? Så kan I planlægge polterabenden hos os.

Vi har forskellige pakker at vælge imellem, og dem kan I læse meget mere om via linket nedenfor:

Firmafesten der tager kegler