Glowbowling Roskilde

Børnedisco hver søndag hos City Bowling Roksilde

Hos City Bowling Roskilde tænder vi op for vores flotte lys- og lydanlæg hver søndag, og højtalerne spiller de seneste hits.

Tag børnene med og og giv dem en unik oplevelse, hvor de bowler i en stemningsfuld hal hver søndag mellem 14-16.

Giv børnene en sjov og anderledes oplevelse

Tilbring søndag eftermiddag hos os, når vi blænder op for vores flotte lyd- og lysanslæg til børnedisco. Børn og unge sjæle får en unik og stemningsfuld oplevelse, som de sent glemmer.

Bowling på selvlysende baner

Vores hal forvandles til et regulært diskotek, når vi skruer op for lys- og lydanlægget.

Lyset i hallen dæmpes, og banerne bliver selvlysende. Vi sætter prikken over i'et ved at lade højtalerne afspille de seneste hits og ved at tænde op for de mange forskelligfarvede lys, som danser og hvirvler omkring i hallen.

Blaa mandag odense

Tank op i vores restaurant

Oplever I en lille eller stor sult efter bowlingen, er I naturligvis velkomne til at besøge vores restaurant, hvor vores venlige tjenere står klar til at tage i mod jer.

Det er også muligt at holde børnefødselsdag hos City Bowling Roskilde. Gør I det, skal vi nok tage os af al praktisk arbejde, såsom op pyntning, madlavning og rengøring. Alt I skal gøre, er at fejre den unge fødselar og nyde festen. Fødselsdags arrangement skal dog bestilles mindst 2 uger i forvejen.

Boernefoedselsdag odense

Interesseret? Book nu!

Har I spørgsmål til børnedisco, eller er I interesserede i at afholde jeres næste børnefødselsdag hos os? Så tøv ikke med at skrive eller ringe til os - vi besvarer alle spørgsmål, I sidder inde med.

Firmafesten der tager kegler