Hold din konfirmation hos City Bowling i Roskilde

Overgangen fra barn til voksen skal fejres, og hvilken bedre måde at gøre det på end at holde festen hos City Bowling Roskilde?

Saml familie og venner til en festlig dag med lækre madoplevelser og underholdende aktiviteter for både små og store.

En stor begivenhed fortjener en stor fest

På denne store dag koordinerer vi alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at fejre konfirmanden. Vi skal nok stå for mad, op pyntning og rengøring.

I vælger menuen, vi laver den

I har frie hænder til selv at sammensætte jeres festmenu, men mangler I inspiration, er I velkomne kigge på vores menuer.

Julefrokost , selskabslokaler odense

2 af vores mest populære konfirmationsmenuer

Til børn under 12 år er der mulighed for at bestille individuelle børnemenuer med isbar til dessert. Menuen inkluderer fri sodavand, juice og saft. Prisen er 149 kr. pr. barn under 12 år.

Vores konkurrencedygtige priser er faste - de kræver intet minimumsantal, så prisen er den samme, uanset om I er 8 eller 80 mennesker.

Årstidens buffet

499 kr. pr. person.
  • Velkomstdrink
  • Stor lækker buffet
  • Dessert
  • Ad libitum øl, vin, vand og kaffe - 4 timer
  • Bowling

Årstidens 4-retters gourmetmenu

629 kr. pr. person.
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middagsmenu
  • Dessert
  • Ad libitum øl, vin, vand og kaffe - 4 timer
  • Bowling

City Bowling tilbyder natmad i forbindelse med konfirmationer.

En ganske særlig dag med sjove aktiviteter

Mange holder deres konfirmations selskaber hos os, fordi vi har aktiviteter for både børn og voksne. Udover bowlingbanerne har vi også airhockey- og racerbiler, som skriger efter at blive spillet på.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilfælde af sygdom og ændringer

Bliver nogen syge, eller er I kommet i tanke om andre ønsker til arrangementet, er vi rigtig fleksible. Så sent som 3 dage før kan I ændre og/eller tilføje til jeres konfirmationsbooking.

Nem parkering hos City Bowling Roskilde

Vi har gode parkeringsmuligheder lige uden for hoveddøren. Du kan parkere gratis i 4 timer, men husk at hente en p-billet inden for. Du kan tjekke din bil ind via vores iPad i centret.

Deltager du og dit selskab i et heldags- eller helaftensarrangement, kan I henvende jer til receptionen og få p-billetter til hele dagen.

Book jeres konfirmationsarrangement

I er hjertens velkomne til at skrive eller ringe til os for at høre om mulighederne for at booke jeres konfirmation. Er I i tvivl om menuen eller andre ting, så giv os et kald eller send os en mail på hhv. 46303030 eller roskilde@citybowling.dk.

Firmafesten der tager kegler