Reception Roskilde

Få en god firmafest hos City Bowling Roskilde

Vi hjælper med alt fra planlægning og afvikling af jeres arrangement. Vores servicemindede personale vil gøre deres ypperste for at sikre, I får en fantastisk firmafest.

Vi har rammerne til firmafester i alle størrelser

City Bowling Roskilde er det helt rigtige sted at holde jeres firmafest. Her får I lækker mad og god stemning, og I behøver ikke løfte en finger for at stable firmaarrangementet på benene – det ordner vi nemlig for jer.

Vi ordner pynten, madlavningen og rengøringen, så I bare kan have en helt kanon fest.

Få en menu der er festens midtpunkt

Hos City Bowling Roskilde har vi en dygtig køkkenstab, som vægter kvalitet højt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker til mad og drikke til firmafesten.

I bestemmer helt selv, hvordan menuen skal se ud. Har I brug for inspiration og sparring til menuens sammensætning, hjælper vi gerne med dette.

Vores servicemindede tjenere hjælper gerne med firmaarrangementet

Har I brug for professionel hjælp til at holde styr på tidsplanen, stiller vi gerne vores dygtige og venlige tjenere til rådighed. Så behøver I ikke stresse over festens program, og I kan have fuld fokus på arrangementet og koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Julefrokost Roskilde

Firmafest med aktiviteter

Når I holder firmafesten hos City Bowling Roskilde, har I mulighed for at kombinere fest med aktivitet. Udover at nyde jeres selskab kan I også vælge at inddrage bowling som en del af arrangementet. Vores faciliteter tilbyder den perfekte ramme for både bowling og festligheder.

Vi står klar til at hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig firmafest med masser af sjov og grin. Vores erfarne personale sørger for, at alt ved arrangementet kører gnidningsfrit, så I kan fokusere på at nyde festen og samværet med kollegaerne.

Uanset om I vælger at inkludere aktiviteter i firmafesten eller blot ønsker at benytte vores lokaler som rammen om jeres firmafest, er vi sikre på, at I vil få en fantastisk oplevelse hos City Bowling Roskilde.

Blå bowlingkugle vælter kegler i en strike

Parkeringsplads lige ved hoveddøren

Vi har vores helt egen parkeringsplads lige uden for hoveddøren. Her kan I parkere gratis, når I holder firmafesten - det kræver blot, at I henter en p-billet i baren.

Bryllupslokaler Roskilde

Fortsæt firmafesten i Roskilde by

Holder I jeres firmafest som et aftenarrangement, er der rigtig gode muligheder for at fortsætte festen i Roskildes natteliv. Det tager nemlig kun 10 minutter at gå til gågaden. Der er intet behov for hverken taxa eller anden transport.

Julefrokost odense

Book jeres firmafest i Roskilde

Vil I holde firmafest hos os? Så book jeres arrangement via knappen nedenfor. I er også velkomne til at skrive eller ringe til os, hvis I har spørgsmål. Fang os på telefon 46 30 30 30 eller roskilde@citybowling.dk.

Firmafesten der tager kegler