Reception Roskilde

Få en god firmafest hos City Bowling Roskilde

Vi hjælper med alt fra planlægning og afvikling af jeres event. Vores servicemindede personale vil gøre deres ypperste for at sikre, I får en fantastisk fest.

Vi har rammerne til firmafester i alle størrelser

City Bowling Roskilde er det helt rigtige sted at holde jeres fest. Her får I lækker mad og god stemning, og I behøver ikke løfte en finger for at stable arrangementet på benene – det ordner vi nemlig for jer.

Vi ordner pynten, madlavningen og rengøringen, så I bare kan have en helt kanon fest.

Få en menu der er festens midtpunkt

Hos City Bowling Roskilde har vi en dygtig køkkenstab, som vægter kvalitet højt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker til mad og drikke.

I bestemmer helt selv, hvordan menuen skal se ud. Har I brug for inspiration og sparring til menuens sammensætning, hjælper vi gerne med dette.

Vores servicemindede tjenere hjælper gerne

Har I brug for professionel hjælp til at holde styr på tidsplanen, stiller vi gerne vores dygtige og venlige tjenere til rådighed. Så behøver I ikke stresse over festens program, og I kan koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Julefrokost Roskilde

Parkeringsplads lige ved hoveddøren

Vi har vores helt egen parkeringsplads lige uden for hoveddøren. Her kan I parkere gratis, det kræver blot at I henter en p-billet i baren.

Bryllupslokaler Roskilde

Fortsæt festen i byen

Holder I et aftenarrangement, er der rigtig gode muligheder for at fortsætte festen i Roskildes natteliv. Det tager nemlig kun 10 minutter at gå til gågaden. Der er intet behov for hverken taxa eller anden transport.

Julefrokost odense

Book jeres fest i dag

Vil I holde fest hos os? Så book jeres begivenhed via knappen nedenfor. I er også velkomne til at skrive eller ringe til os, hvis I har spørgsmål.

Firmafesten der tager kegler