Familie og venner afholder påskefrokost hos Citybowling i Roksilde

Hyggelig påskefrokost oplevelse hos Citybowling i Roskilde

Søger du nogle ideer til påskefrokost aktiviteter i Roskilde, og ønsker du en række alternative påskefrokost forslag? Så overvej at rykke påskefrokosten hen til Citybowling i Roskilde. Her får du hyggelige omgivelser, god mad og sjove aktiviteter.

Påskebuffet i Roskilde

Vores talentfulde kokke har sørget for at sammensætte en lækker menu til jeres påskefrokost, som vi serverer i vores påskebuffet.

Buffeten består af en blanding af alle de velkendte påskeretter som lun leverpostej, medister og lammeculotte samt nogle alternative anretninger som kyllingenuggets og tærte. Og til dessert tilbyder vi isbar og diverse kager og oste.

Det er også muligt at vælge andre retter end dem, vi tilbyder i vores buffet, hvis de ikke falder i jeres smag. Vores kokke har nemlig også sammensat alternative menuer, som du kan læse mere om herunder.

En påskefrokost som alle vil elske

Julefrokoster er for de fleste en fast tradition i julen, men hvorfor ikke mødes i påsken også? Med en påskefrokost kan du samle din familie, venner eller kolleger om god mad og hygge.

Vælger du at holde påskefrokost ud af huset, er Citybowling i Roskilde det perfekte sted. Så skal du blot samle alle dine bedste venner, kolleger eller din familie, og så klarer vi resten. Vi sørger for hyggelige rammer, laver en lækker påskebuffet og rydder op, når aftenen er slut.

Vores påskefrokoster dækker ethvert behov – fra familiefesten til de mere festlige påskefester for venner og kolleger. Derudover kan vi tilrettelægge påskefrokosten alt efter, hvor mange gæster I bliver, og hvilke ønsker I har.

En gruppe unge har valgt at bowle efter deres påskefrokost hos Citybowling i Roskilde

Påskefrokost og bowling

Har I lyst til en alternativ påskefrokost i Roskilde, er I kommet til det rette sted. Her kan I nemlig kombinere jeres påskefrokost med bowling, som er en sjov aktivitet for alle aldre. Er I en gruppe venner eller kolleger, og er der lagt op til den helt store fest, kunne I måske også være interesserede i at spille beer pong? Dette tilbyder vi også.

Desuden er der mulighed for at få svunget træbenet på dansegulvet til festlig musik og belysning. På den måde kan I holde en samlet fest hele natten hos os. Og ønsker I alligevel at slutte af inde i byen, er vi placeret kun 10 minutters gang fra Roskilde gågade.

Er der derimod tale om en mere stille og rolig familiefest med børn, tilpasser vi naturligvis jeres påskefrokost efter det. Også her kan bowling være en perfekt aktivitet, som kan samle hele familien på tværs af alder.

Pige står og griner mens hun holder en gulv bowlingkugle.

Book påskefrokost her

Book påskefrokost ved at klikke på linket neden under.

Har du spørgsmål til menuen eller andet i forhold til påskefrokosten? Så kontakt os på 46303030 eller roskilde@citybowl.dk

Firmafesten der tager kegler