Granguirlande med julepynt

7 sjove idéer til firma julefrokosten – aktiviteter og lege

Arbejder du i en lille eller mindre virksomhed, og vil du have idéer til firma julefrokosten i år?

I så fald er du landet det rette sted.

Vi har nemlig samlet en lille liste med fede aktiviteter, der også har fokus på teambuilding.

Få en fed firma julefrokost i Roskilde

Her hos City Bowling Roskilde kan I slå jer løs med både klassiske og utraditionelle lege til julefrokosten. Og særligt hvis I kun er en lille håndfuld ansatte i virksomheden, er en julefrokost hos os oplagt. Så kan I nemlig hygge jer sammen med folk i samme situation.

Vi sørger for julepynten, borddækningen og selvfølgelig 7 sjove idéer til firmaets julefrokost. Find dem lige herunder.

1: Bowlingturnering

En julefrokost bliver aldrig dårligere af en omgang bowling. Faktisk er det lige modsat! Bowling er den perfekte opvarmning til middagsræset. Man kan nemlig samle appetit og have det sjovt, allerede inden man sætter sig til bords.

Bestiller I en julefrokost hos City Bowling i Roskilde, følger der en gratis omgang bowling med i prisen. Det er det første på programmet, inden I sætter jer til bords – og I har det samme bord hele aftenen.

dame bowler i Roskilde

2: Strikedyst

Er I meget konkurrencelystne i firmaet, har vi jeres ryg.

I kan nemlig prøve kræfterne af i en strikekonkurrence, hvor I dyster om at blive strikemesteren. Det handler slet og ret om at være de, der scorer flest strikes inden for en bestemt tid.

Vinderen får selvfølgelig æren (og måske også håneretten), og banerne er pyntet op ligesom alt andet i vores lokaler.

Blå bowlingkugle vælter kegler i en strike

3: Ølpong

Ølpong til firmaets julefrokost kan være med til at løfte stemningen endnu højere op. Det er altid sjovt at konkurrere om, hvem der først får kastet bordtennisbolden i modstandernes glas. I kan skåle i julebryg for at gøre det ekstra julet, men uanset hvad er det en sjov aktivitet til enhver firmafest.

Hos City Bowling i Roskilde er der stillet op til ølpong, så I kan spille det i løbet af aftenen. Det kan jo også være, at I kan lave hold, så I kan dyste mod nogle af de andre gæster?

Bordtennisbold ryger i rødt papkrus til ølpong

4: Pakkespil

Julefrokost aktiviteten over dem alle er selvfølgelig pakkespillet. Aftal et beløb, som I skal købe fx 2-3 pakker for hver, pak dem ind og tag dem med, så de kan lægges midt på jeres bord. Det kræver også et raflebæger og en terning.

Første runde går ud på at prøve at slå seks’ere på skift. Gør man det, må man tage en pakke, og sådan fortsætter man, indtil alle pakker er fordelt. Herefter går anden runde i gang, hvor en af jer stiller en timer til fx 5 minutter. I andre må ikke vide det præcise antal minutter/sekunder.

Nu slår I igen på skift, og får I en seks’er, må I tage en pakke fra en af de andre. Først når timeren er slut, ender pakkespillet, og I må åbne gaverne.

Lille pakke ligger fint pakket ind på et bord med gran og julepynt

5: En sjov julequiz, fx Kahoot

Hvis I har interne jokes eller sjove kendetegn for hinanden, er en sjov julequiz oplagt til julefrokosten. En af jer kan fx forberede en quiz på Kahoot, som gør det muligt for jer at deltage på jeres smartphones. Her handler det ikke bare om at svare rigtigt – men at gøre det hurtigst.

I kan også tage en mere klassisk A4-quiz og nogle kuglepenne med, men Kahoot kan virkelig være sjovt, fordi det også handler om tid.

Spørgsmålene kan gå på netop de særlige kendetegn eller sjove udsagn, I har overhørt i løbet af året, eller have et tema som ”julekalendere”.

iPhone på lyst skrivebord viser Kahoot i App Store

6: Seddel under tallerken

En anden klassiker er god i løbet af hele aftenen. Det er nemlig ”sedlen under tallerkenen”, hvor det handler om, at man skal udføre dét, der står på ens seddel. En af jer forbereder nogle regler, som fordeles under tallerkenerne i starten. Så ser I hver især på jeres egen seddel og holder reglen hemmelig.

I løbet af julefrokosten skal I gøre det, som står på sedlen, og I kan selvfølgelig gætte på hinandens sedler, når I fatter mistanke. Regler kunne blandt andet være

  • Prust, hver gang nogen nævner ordet ”jul”
  • Syng ”På loftet sidder nissen”, hver gang nogen nævner arbejdet
  • Skål med din sidemand, hver gang vedkommende stiller dig et spørgsmål

I kan også finde på nogle regler, som er sjove for netop jeres firma – fx interne jokes.

Julefrokost mad på tallerken

7: Dans og musik hele aftenen

Kridt skoene og slå jer løs på dansegulvet til god musik, når I er mætte og har dystet i forskellige discipliner. Dansegulvet til julefrokoster åbner op kl. 21:30 hos City Bowling i Roskilde, og her kan I plukke æbler og flashe andre fede (eller kiksede) dansemoves.

Fordi der også er andre mindre selskaber til julefrokosten, er der også rig mulighed for at få en svingom med en masse andre.

To par dansesko

Kunne I tænke jer at holde julefrokost hos City Bowling Roskilde?

Vil I gerne lave sjove teambuilding aktiviteter til jeres julefrokost – og have mulighed for at hygge med andre minder virksomheder?

I kan få en rigtig god aften her hos City Bowling i Roskilde. Vi har en julefrokostmenu, men I er også velkomne til at kontakte os med andre ønsker.

Firmafesten der tager kegler