5 sjove forslag til julefrokost aktiviteter

Skal du holde julefrokost med familien eller i en vennegruppe? Og leder du efter nogle lidt mere originale idéer til julefrokost aktiviteterne?

Hvis ja, så er du landet det rette sted!

Scroll ned og bliv inspireret.

Pift julefrokosten i Roskilde lidt op i år

Når du holder julefrokost i City Bowling Roskilde kan du blande de klassiske julelege med mere utraditionelle julefrokost idéer – og dét garanterer en rigtig god aften. Og vi klarer selvfølgelig borddækning og julepynt, så stemningen matcher anledningen.

Her har du 5 forslag til at gøre julefrokosten ekstra sjov og aktiv i år...

1: Bowling

Ja, måske en lidt utraditionel spiller til julefrokosten, men bowling er nærmest den ultimative start på aftenen! Hos City Bowling i Roskilde kan du spille bowling, inden du sætter dig til bords og får serveret middagen. Det betyder, der er rig mulighed for at bygge sult op, mens I hygger jer med at tage kegler.

Vi sørger selvfølgelig for masser af julepynt og god musik, så I ikke er i tvivl om, at bowling er en julefrokostaktivitet.

dame bowler i Roskilde

2: Strikekonkurrence

Er I meget store konkurrencemennesker i familien eller vennegruppen, er dét her en vinder: Strikekonkurrencen! Her kan I nemt finde ud af, hvem der er strikemesteren. Og er det mon den samme, som vand i bowlingturneringen?

Når I har fået mad i maverne, kan I gå i gang med strikekonkurrencen. Fordi I har jeres eget bord hele aftenen, kan I sagtens gå til og fra aktiviteter, som I lyster.

Blå bowlingkugle vælter kegler i en strike

3: Den klassiske pakkeleg

Bare fordi I holder julefrokost med bowling, behøver I ikke at sige farvel til vores alle sammens yndlingsleg: Pakkelegen. Pakkeleg – eller pakkespil, som det også hedder – går ud på at fordele de gaver, I hver især har med.

Så længe I har raflebæger og terning med, kan I snildt spille pakkeleg hos City Bowling Roskilde. Hvis I slår en 6’er, må I tage en gave fra bordet, hvor I har lagt dem, og sådan kører første runde, til alle gaver er fordelt.

Næste runde går ud på, at én af jer sætter en timer på telefonen. De andre må ikke vide på hvor mange minutter. Herefter får terningen på runde igen, og slår man en 6’er, må man tage en gave fra de andre. Legen slutter, når timeren bipper, og I må pakke gaverne op.

Lille pakke ligger fint pakket ind på et bord med gran og julepynt

4: Kahoot quiz eller almindelig quiz

Kahoot er en genial opfindelse – også til julefrokostquizzen! En af jer kan forberede en quiz med fx billeder og spørgsmål, der kan relatere til noget julet. Til selve julefrokosten kan alle deltagere så gætte via deres mobiltelefoner. Blandt andet handler det om at svare rigtigt – men også være den hurtigste til at gøre det. Kahoot lægger selv tallene sammen og kan udpege en vinder til sidst.

Er du mere til den klassiske quiz på A4-papir og svar med kuglepen, kan du selvfølgelig også tage sådan en med til julefrokosten. Uanset hvad skal I nok få det sjovt med en julequiz.

Smartphone på træbord viser Kahoot i app store

5: Seddel under tallerken

En anden klassiker er legen med sedler under tallerkenerne. Og selvom I holder julefrokost i en bowlinghal, kan I sagtens lege den leg. Det er bare at smutte sedlerne med regler ind under hver persons tallerken eller glas, og så kan de selv finde dem frem.

Nogle af de regler, du eller en anden kan finde på, kan fx være

  • Syng ”Bjældeklang”, hver gang nogle hoster
  • Gab højlydt, når din sidemand stiller dig et spørgsmål
  • Løft dit glas for at skåle, når personen over for dig har mad i munden
Julefrokost mad på tallerken

Hold jeres julefrokost hos City Bowling Roskilde

Vil I gerne holde julefrokost med sjove aktiviteter for venner og familie? Så book et bord til julefrokost hos os. Bowling til julefrokost er altid et hit iblandt vores gæster. Prøv det selv af!

Firmafesten der tager kegler