Lokaler i City Bowling Odense

Jagtstuen

Jagtstuen

Møde i Odense centrum

Møde i City Bowling

Restaurant Rude 11

Restaurant Rude 11

Toppen

Hytten

Hytten

Restaurant Rude 11

Vores restaurant kan bookes til selskaber på op til 80 personer. Der er mulighed for brunch, frokost eller middag. Derudover er der privat bar og plads til dansegulv.

Jagtstuen

Jagtstuen har plads til selskaber med op til 24 personer til spisning. Rummet skiller sig ud med sin udsmykning i en jagtstil og den rolige stemning. Jagtstuen er indrettet med egen bar og lokaliseret i vores nyrenoverede kælder. Derudover er der meget roligt i jagtstuen, men meget tæt på bowlingbanerne, hoved-baren mm.

Selskabs- og mødelokale

Moderne mødelokalefaciliteter i centrum af Odense. Mødelokalet er tæt på alt, men isoleret fra bowlingbanernes lyd. På den måde er I sikret fokuseret møde med lækre forplejningsmuligheder fra vores restaurant. Mødelokalet er indrettet med nyt og lækkert udstyr.
Efter endt møde bliver rummet omdannet til et hyggeligt selskabslokale, som er velegnet til enhver fest.

Hytten

Rummet er lokaliseret i rolige omgivelser, tæt på jagtstuen. Rummet er velegnet til fester, møder, firmaarrangementer og generelt selskaber.

Toppen

City Bowlings mest isolerede lokale, med plads til de større selskaber. Rummet er har en størrelse, som gør de fleste arrangementer mulige.
Rummet er lokaliseret på vores 2. sal, med egen bar - og naturligvis tilknyttede tjenere, ligesom i alle de andre rum.

Firmafesten der tager kegler