bowling turnering citybowling

Turneringer i City Bowling Odense

Der bliver hvert år afholdt 4 slags turneringer i City Bowling, og alle kan deltage, uanset om man er øvet eller ej. Vi giver dog altid vores anbefalinger til, hvilke turneringer som passer bedst til jeres niveau.

Turneringer med plads til alle i Odense

Består jeres hold af nybegyndere, som indtil videre kun har bowlet for sjov? Eller er alle jeres holdmedlemmer hærdede veteraner, som er på udkig efter ligeværdige modstandere?

Alle kan deltage i vores turneringer, uanset tidligere erfaring. Vores 4 forskellige turneringer henvender sig til forskellige niveauer, og derfor er der plads til alle, som har lyst til at konkurrere om at vælte flest kegler.

Rude 11 Ligaen

Denne turnering anbefaler vi for hold med et seriegennemsnit på 134 eller derunder. Den er altså oplagt til de mindre øvede.

Holdene bliver inddelt i puljer efter ønsket tidspunkt og spilledag. Kampene afvikles med handicaptillæg tildelt efter aktuel styrke.

Der gives maks. 56 i handicap. Så kan alle dyste på lige vilkår, og alle kampe bliver afviklet med størst spænding.

Bowling odense

City Ligaen

Denne turnering anbefaler vi for hold med et seriegennemsnit på 135 og derover. Den er altså oplagt for de mere øvede.

Kampene afvikles på rene kegler.

Holdbowling odense

Albani Cup og City Mesterskabet

City Mesterskabet

Det store slag skal slås i maj, hvor vores turneringer afsluttes med City Mesterskabet. Her finder vi årets hold. City Mesterskabet spilles som en handicapturnering med max 52 i tillæg pr. serie.

Albani Cup

Alle hold, der deltager i de 3 turneringer, deltager automatisk i Albani Cup, som er en knock-out turnering. Turneringen afvikles efter samme regler som i Rude 11 ligaen.

 

bowlingkugler i holder
Firmafesten der tager kegler