Hold jeres næste firmafest her

City Bowling har de helt rigtige rammer til store såvel som små firmaevents. Vi hjælper jer med at afvikle hele begivenheden lige fra planlægningen af menu til den efterfølgende rengøring.

Hyggelige rammer til ethvert firmaevent

Når I holder fest hos os, skal vi nok tage os af alt det praktiske. Vi sørger for at pynte festligt op, vi laver maden, og vi ordner selvfølgelig også rengøringen. Det eneste I skal gøre, er at slappe af og have en fest.

I skal heller ikke bekymre jer om at blive forstyrret af vores bowlende gæster. Vores moderne lokaler er fuldstændigt lydisolerede. I lægger slet ikke mærke til, at I er i et bowlingcenter.

Smagfulde menuer lavet af friske råvarer

Enhver fest kræver god mad, og det får I hos City Bowling. Vi har nemlig vores helt egen køkkenchef, som er ekspert i at fremtrylle lækkerier.

I kan vælge at lade vores dygtige køkkenchef sammensætte en menu for jer. Eller vi kan sætte os sammen og i fællesskab planlægge den helt rigtige forplejning. Valget er jeres.

Konfirmation odense

Få assistance af vores dygtige tjenere

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for jer at have en god fest. Derfor stiller vi vores servicemindede tjenere til rådighed.

Mange virksomheder vælger især at lade vores tjenere tage sig af tidsplanen. På den måde nås alle punkter på dagsordenen igennem i et behageligt tempo.

Julefrokost Odense

Nem og gratis parkering ved hoveddøren

Ankommer du og dit selskab i bil, er der mulighed for at parkere gratis og tidsubegrænset. Vi har vores helt egen parkeringsplads, som ligger lige ved døren.

Er I et par stykker, som kommer udenbys fra, tager det kun 10 minutter at gå til City Bowling fra banegården. Der kører også busser direkte til døren fra Odense Banegård.

Julefrokost odense

Perfekt til aftenarrangementer

Vil I holde et aftenarrangement, er I kommet til det helt rigtige sted. Vi bor centralt i Odense, og der er kun 5 minutters gang indtil byen. En oplagt mulighed at benytte jer af hvis I planlægger at fortsætte festen i Odenses vilde natteliv.

Book i dag

Skriv eller ring til os for at bestille jeres arrangement. Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at holde fest i City Bowling, er du også velkommen til at kontakte os.

Firmafesten der tager kegler