Firmafest i Odense

City Bowling har de helt rigtige rammer til store såvel som små firmafester. Vi hjælper jer med at afvikle hele arrangementet lige fra planlægningen af menu til den efterfølgende rengøring.

Hyggelige lokaler til enhver firmafest

Når I holder firmafest hos os, skal vi nok tage os af alt det praktiske. Vi sørger for at pynte festligt op, vi laver maden, og vi ordner selvfølgelig også rengøringen. Det eneste I skal gøre, er at slappe af og have en fest.

I skal heller ikke bekymre jer om at blive forstyrret af vores bowlende gæster. Vores moderne lokaler til firmafest i Odense er fuldstændigt lydisolerede. I lægger slet ikke mærke til, at I er i et bowlingcenter.

Smagfulde menuer lavet af friske råvarer

Enhver firmafest kræver god mad, og det får I hos City Bowling Odense. Vi har nemlig vores helt egen køkkenchef, som er ekspert i at fremtrylle lækkerier.

I kan vælge at lade vores dygtige køkkenchef sammensætte en menu for jer. Eller vi kan sætte os sammen og i fællesskab planlægge den helt rigtige forplejning. Valget er jeres.

Konfirmation odense

Vores dygtige tjenere hjælper med firmafesten

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for jer at have en god firmafest. Derfor stiller vi vores servicemindede tjenere til rådighed.

Mange virksomheder vælger især at lade vores tjenere tage sig af tidsplanen. På den måde nås alle punkter på dagsordenen igennem i et behageligt tempo.

Julefrokost Odense

Sjove aktiviteter til firmafesten

Når I holder firmafest hos City Bowling Odense, er aktiviteterne lige ved hånden. Vi tilbyder både bowling og shuffleboard, der kan være med til at gøre jeres firmafest endnu sjovere. Disse klassiske spil er perfekte til at skabe sjov konkurrence og teambuilding blandt medarbejderne. Lad konkurrencegenet komme frem, og udfordr hinanden i forskellige aktiviteter.

Uanset om I vælger at inkludere aktiviteter i firmafesten, eller I blot vil bruge vores lokaler til at danne rammerne for jeres fest, er vi sikre på, at I nok skal få en god fest hos City Bowling Odense.

Gratis parkering lige ved festlokalet

Ankommer du og dit selskab i bil til firmafesten, er der mulighed for at parkere gratis og tidsubegrænset. Vi har vores helt egen parkeringsplads, som ligger lige ved døren.

Er I et par stykker, som kommer udenbys fra, tager det kun 10 minutter at gå til City Bowling fra banegården. Der kører også busser direkte til døren fra Odense Banegård.

Julefrokost odense

Fortsæt firmafesten i Odense by

Når I holder firmafesten hos City Bowling Odense, er der ikke langt til byen. Vi bor centralt i Odense, og der er kun 5 minutters gang ind til byen. En oplagt mulighed at benytte jer af, hvis I planlægger at fortsætte festen i Odenses vilde natteliv.

Book firmafest i Odense

Skriv eller ring til os for at bestille jeres firmaarrangement. Hvis I er interesserede i at høre nærmere om mulighederne for at holde firmafest i City Bowling, kan i kontakte os på telefon 65910122 eller mail mail@citybowling.dk.

Firmafesten der tager kegler