Granguirlande med julepynt

7 firma julefrokost ideer til små virksomheder

Har du eller arbejder du i en mindre virksomhed, og mangler du idéer til jeres julefrokost? Så frygt ej – du er kommet til det rette sted!

Find 7 sjove idéer til julefrokosten lidt længere nede...

Teambuilding og julefrokost aktivitet i City Bowling Holbæk

Julefrokoster for firmaer må gerne have lidt mere fart over feltet, hvad gælder teambuilding og aktiviteter. Derfor har vi også samlet 7 idéer til aftenen, som er teambuilding- og julefrokost aktivitet i én.

Alle aktiviteter kan I lave her hos City Bowling i Holbæk. Og ved du, hvad det bedste er? Vi står for borddækning og julepynt, så stemningen er både julet og helt i top.

Tjek listen ud lige herunder:

1. Start med bowling

Ingen julefrokost uden bowling!

Dét er vores motto i City Bowling Holbæk, og det er ikke uden grund. Bowling er nemlig en virkelig sjov aktivitet, inden man sætter sig til bord. Man samler både appetit og får gang i den interne konkurrence, så man har noget at snakke om i løbet af aftenen (for det kommer I til).

Bowlingbanerne er selvfølgelig også pyntet op og klar til julefrokost, og bowling er en fast del af firma julefrokosten hos os. Derfor følger det med i prisen.

bowlingkugler i holder

2. Konkurrence i strikes

Når I har fået fast føde i maverne, kan I vælge at prøve kræfter af med en konkurrence i strikes. Her har I mulighed for at tage revanche efter bowlingturneringen, og I kan vise, hvad I kan med en bowlingkugle og et sæt kegler.

Hvis I er et lidt større selskab, kan I jo også vælge at dele jer op i hold. Er I kun få af sted, kan I jo dyste mod nogle af de andre selskaber, som holder julefrokost samme dag.

Bowlingkugle vælter 3 kegler i en strike

3. Dyst mod hinanden i beerpong

En firma julefrokost har aldrig lidt skade af en omgang beerpong. Og hvilken bedre anledning til at undskylde spillet som en teambuilding aktivitet? Vi kan ikke komme på nogen…

Beerpong handler om at være den (eller de, hvis I spiller i hold) første til at skyde bordtennisbolden i alle modstanderens glas. Ja, I kender sikkert reglerne. Hver gang, man skyder en bold i modstanderens glas, skal de drikke.

(Og dem der vinder får selvfølgelig håneretten – men gør det med måde, hvis I gerne vil forblive gode venner.)

Bordtennisbold ryger i rødt krus med øl i beerpong

4. Prøv en julet omgang petanque

Petanque er et hyggeligt spil, og hos os er den ikke reserveret til sommeren. Med indendørsbaner kan petanque sagtens være et sjovt og anderledes indslag til julefrokosten med kollegerne.

Petanque handler om at kaste petanquekuglerne så tæt på den lige trækugle (”grisen”) som muligt. Der er altid god mulighed for (igen) at tage revanche fra de andre konkurrencer.

*Petanque findes pt. kun i City Bowling Holbæk og ikke andre City Bowling afdelinger.

Petanquebolde ligger på grus

5. Sedlen under tallerkenen

I kan selvfølgelig også lave en mere traditionel julefrokost leg: Sedlen under tallerkenen. Hvis en af jer forbereder nogle regler på små sedler, kan vedkommende snige dem under fx et glas eller en tallerken ved hver siddeplads.

Det går selvfølgelig ud på at gøre det, som står på sedlen, man har fået, i løbet af aftenen. Det kunne fx være:

  • Skål med personen over for dig meget ofte
  • Skær en grimasse, hver gang de andre skåler
  • Nyn en julesang, hver gang nogle snakker om arbejdet
Julefrokost mad på tallerken

6. Tag en julequiz med på mobilen

Lav en julequiz på mobiltelefonen ved at bruge Kahoot, så alle nemt kan deltage. Du kan vælge et tema, som er relevant for netop jeres virksomhed, eller du kan lave en generel quiz om fx julekalendere og julefilm.

Der er mange muligheder for at teste jeres viden om julen (eller hinanden). Og er I mere til papir og blyant, kan du jo medbringe dét til quizzen.

Kahoot app i App store bliver vist på iPhone på et skrivebord

7. Hav en fest med dans og musik

Vil I bare gerne give den gas på et dansegulv sammen? Så er der også rig mulighed for det hos City Bowling Holbæk.

VI åbner nemlig op for dansegulvet i løbet af aftenen, så I kan tage en pause fra konkurrencer og svinge træbenet i stedet for. Vi lover, at der nok skal være god stemning og højt humør fra vores side af, så I kan få en mindeværdig julefrokost.

2 par dansesko

Skal I afholde julefrokosten i City Bowling Holbæk?

Planlæg jeres julefrokost hos os – det er nemt og virkelig sjovt!

Vi sørger for at pynte lokalerne flot op til jul, og borddækningen får selvfølgelig heller ikke for lidt. Julestemingen er i top.

Firmafesten der tager kegler