Flotte selskabslokaler i Holbæk

Book vores flotte lokaler til jeres næste firma-event. Vores faciliteter er blandt de bedste selskabslokaler i Holbæk. Vi hjælper også gerne med forplejning og service.

Fine lokaler og lækkert køkken

Uanset om anledningen er en intern fejring eller et stort kunde arrangement, så har vi de rette rammer til dit selskab. Vores selskabs- og festlokaler i Holbæk er store, og udrustet med musikanlæg og fuldstændigt lydisolerede. I skal derfor ikke bekymre jer om de bowlende gæster - dem vil I slet ikke lægge mærke til.

Vores dygtige Kokke kan anrette herlige retter, som både smager og ser godt ud.

Sammensæt den perfekte menu

Vores køkken har mange års erfaring med forplejning til store selskaber og fester. De kan fremtrylle alt, hvad dit hjerte begærer, og stiller gerne deres ekspertise til rådighed, så dine gæster kan nyde en dejlig menu.

Din tilfredshed er vigtig for os, så derfor anbefaler vi altid, at vi sætter os sammen og udarbejder menuen. Det er nemlig din garanti for, at du får en løsning, som 100% falder i din smag.

Julefrokost odense

Få hjælp fra erfarne tjenere

Har I brug for ekstra hænder til at afvikle jeres arrangement? Vores smilende og erfarne tjenere sørger for, at tidsplanen bliver overholdt og koordinerer med køkkenet, så de rigtige ting bliver serveret på de rigtige tidspunkter.

Det eneste, I skal gøre, er at nyde selskabet.

Book nu

Send os en mail eller ring til os i vores åbningstider for at bestille jeres arrangement. Har du spørgsmål, hører vi også gerne fra dig.

Firmafesten der tager kegler