bowling holbæk

Velkommen til City Bowling Holbæk

Tag venner, familie og kolleger under armen til en sjov omgang bowling i City Bowling i Holbæk! Vi byder på dejlig mad, smilende personale og byens bedste bowlingbaner.

Vi bor i hjertet af Holbæk, og det er derfor rigtig nemt at komme til og fra vores hyggelige bowlinghal.

Julefrokost i City Bowling Holbæk

Hold din Julefrokost i Holbæk hos City Bowling. Kom ind og prøv vores lækre hjemmelavede julemad i City Bowling. Hos os får I ikke blot serveret god mad og spændende aktiviteter, I får også de helt rigtige rammer om jeres firmajulefrokost eller julefrokosten med venner og familie – hvad enten den skal være lille og intim eller stor og festlig.

Bowling odense

Party Bowling City Bowling Holbæk

Start byturen med en gang Party Bowling hos City Bowling Holbæk

Party Bowling starter kl. 21:00, fredag og lørdag

Hos os får I en sjov og våd aften med masser af alkohol og spændende konkurrencer hele aftenen igennem - alt sammen til konkurrencedygtige priser naturligvis.

Madlibitum i City Bowling

Kom ind og prøv vores lækre Madlibitum i City Bowling. Hos os får I ikke blot serveret god mad og spændende aktiviteter, I får også de helt rigtige rammer for en god aften med venner og familie. Hver onsdag kan du prøve vores madlibitum, og spise alt hvad du kan! Vi sørger selvfølgelig for mætheden, men strikes under bowlingen skal I selv sørge for.

Mad i City Bowling

City Bowling kan også for maden! Tjek vores menukort ud.

Café- og selskabsmenuer

Prøv vores nye cafémenuer eller vores selskabsmenuer.

Der er noget til enhver smag!

Læs mere under på vores restaurant-side eller book nu via holbaek@citybowl.dk, pr. telefon: 59 43 80 00 eller via online booking.

Burger og bowl

Nuværende åbningstider

Der kan forekomme ændringer i åbningstiderne

Mandag
Åbner Lukket
Lukker Lukket
Tirsdag
Åbner 10:00
Lukker 21:00
Onsdag
Åbner 10:00
Lukker 21:00
Torsdag
Åbner 10:00
Lukker 22:00
Fredag
Åbner 14:00
Lukker 00:00
Lørdag
Åbner 11:00
Lukker 00:00
Søndag
Åbner 11.00
Lukker 17:00

Book dine baner online

Der er altid godt gang i vores hal, så vil du være sikker på, at der er plads til dig og dit selskab, kan du med fordel booke baner inden jeres besøg. Hos City Bowling i Holbæk er det let som en leg at reservere baner. Vi har nemlig et nemt og overskueligt bookingsystem, så du hurtigt kan booke de baner, som du skal bruge.

Udover at vælge antal baner kan du også tilvælge tilbud, bestille mad fra vores køkken m.m.

Book online
section image
bowlingbane holbaek

Holbæk-bowling til stærke priser

Bowl lige så meget, som du lyster hos City Bowling – vi er stolte af vores fordelagtige priser, så alle har mulighed for at spille en runde eller to, uden at det gør ondt på pengepungen.

Er du studerende, kan du få 20% rabat ved betaling. Husk at vise et gyldigt studiekort, hvis du vil gøre brug af rabatten.

Se priser

Bowling for virksomheder

Vil du styrke holdånden i din afdeling? Er du i gang med at planlægge årets firmafest? Eller kunne du bare tænke dig at holde næste personalemøde i nye og anderledes omgivelser?

City Bowling i Holbæk har de helt rigtige rammer til dit firmaevent, uanset om det er sjov eller seriøsitet, der står på skemaet.

winner

Besøg vores restaurant

Har du lyst til et lækkert måltid før eller efter din bowling, så har vi som Holbæks bedste bowlingcenter altid et ledigt bord til dig i vores restaurant. Vores menukort har noget for enhver smag, og her finder du bl.a. grillretter i bedste bowlinghal-stil samt sofistikerede gourmetretter tilberedt med årstidens råvarer.

Polterabend holbæk

Book plads i restauranten

Du kan nemt booke din ønskede menu her, eller kontakte os på telefon                   59 43 80 00

Firmafesten der tager kegler