Seniorbowling i Holbæk

Kunne du tænke dig at bowle sammen med andre seniorer? Så kig forbi City Bowling Holbæk til seniorbowling, og få en hyggelig formiddag/ eftermiddag!

Alle kan være med

Til seniorbowling i City Bowling Holbæk er det hyggen, der er omdrejningspunktet, så alle seniorer er velkomne! Du behøver ikke at kunne spille på et vist niveau - du skal blot have lyst til at bowle og være sammen med andre ligesindede.

Senior Bowling eftermiddag!

Vi har lyttet til jeres ønsker og nu begynder vi snart et spændende nyt senior bowling hold for alle, der er 50 år eller ældre!

Dette hold er ikke kun en fantastisk måde at forbedre dit spil på, men det er også en skøn lejlighed til at møde nye mennesker og skabe varige venskaber.

- Hver tirsdag fra kl.16-17
- Prisen er 35,- pr. person inklusiv kaffe og skoleje.
- Første gang er tirsdag d.5/3-2024.

Tilmelding på telefon 59438000 eller mail holbaek@citybowling.dk

Tag alle dine seniorvenner med og mød samtidig andre seniorer. Vi glæder os til at se jer.

Seniorvenlige priser

Kunne du tænke dig at deltage i vores seniorbowling? Prisen er kun 31-35 kr. pr. person for 1 times bowling inkl. 1 kop kaffe. Vi har mange forskellige klubber, så kontakt os gerne på holbaek@citybowling.dk. Så hjælper vi med at finde en klub til dig.

Samkørsel og parkering

Rigtig mange af vores seniorbowlere arrangerer samkørsel, så hvis du kommer i egen bil, har vi en stor parkeringsplads lige ved siden af hallen, som du må parkere gratis ved.

bowlingkugler i holder

Book din seniorbowling her

Du kan booke seniorbowling via nedenstående link.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere? Fang os på telefon 59438000

Firmafesten der tager kegler