Bøf og bowl hos byens bedste bowlinghal

City Bowling Holbæk inviterer til bøf og bowling! Kom og tag et slag bowling, og spis i vores hyggelige restaurant, som står klar til at kræse for dig.

Bøf og bowling: Det bedste af to verdener

Hele ugen serverer vi i vores restaurant en lækker, veltilberedt, KÆMPE 225 gr. steak. Bøffen kommer med lun garniture, blandet salat, dagens kartoffel og sauce.

Bøf

Priserne gælder ved mindst 4 personer pr. bane - ekskl. skoleje kr. 20,- pr. person. (* om søndagen er skolejen uden beregning)

selskabslokaler odense
Oplevelse

Vi bruger kun de bedste råvarer

Kvaliteten af vores mad skal være i top, og derfor gør vi en dyd ud af at bruge friske råvarer fra lokale leverandører. Vi gør også meget ud af at bruge sæsonens råvarer, så vores gæster kan få serveret mad med saft og kraft.

Oplevelse

"Vi havde et arrangement for 5 igår, som bestod af 2 timers bowling efterfulgt af 4 retters gourmet middag. Det var virkelig lækkert! En yderst vellykket og lækker aften! Servicen var i TOP!"

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5
Helle Christensen

Service og oplevelse går hånd i hånd

At besøge City Bowling Holbæk skal være en dejlig oplevelse - hver dag, året rundt. Vores personale er derfor meget opmærksomme på, om du og dine medspisende har alt, hvad I har brug for. Dermed kan du være sikker på, at du får en herlig aften.

Polterabend holbæk

Firmaarrangementer og selskaber: Book hele restauranten

Skal du holde et større arrangement? Uanset om det er i privat eller firmaøjemed, så er det muligt at booke hele restauranten, så du og dine gæster har den for jer selv hele aftenen. Ring til os eller send en e-mail for at høre mere.

Læs mere om de andre begivenheder, du kan holde i City Bowling Holbæk:

Konfirmation odense

Book bøf og bowling

Du kan booke baner og plads i restauranten via knappen nedenfor. Har du spørgsmål? Fang os på telefon 59 43 80 00

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Firmafesten der tager kegler