En gruppe børn sidder og griner mens de er til fødselsdag

3 ting, du skal have styr på for at holde en god børnefødselsdag

Skal du ingen længe arrangere en børnefødselsdag og savner du noget inspiration til, hvordan du arrangerer fødselsdagen? Hvorfor ikke fejre sin fødselsdag i en bowlinghal? – Her er der nemlig garanti for, at alle børn får en skøn dag samtidig med, at forældrene ikke skal stå med alt det praktiske!

Hvor holder man en god børnefødselsdag?

Hvis du vil være sikker på, at alle børnene har en sjov og fornøjelig dag, så skal I vælge at afholde børnefødselsdagen i en bowlinghal.

Alle børn elsker at bowle! Det er en sjov aktivitet, som kan underholde alle børnene på samme tid samtidig med, at forældrene ikke skal røre en finger. En bowlinghal rummer de perfekte rammer for at børn kan holde sig aktive med en masse fart over feltet. Man skal ikke tænke over, om der er plads til alle eller om nogle skal sidde over på noget tidspunkt, da man blot booke det antal baner, som passer til antallet af børn, og så går tingene helt af sig selv.

Lækker menu, som alle børn elsker

Udover bowlingen, så skal der naturligvis også noget god mad og drikkelse til for at fejre sin fødselsdag. I en bowlinghal vil der være mulighed for at arrangere spisning enten før eller efter bowlingen, så alle børnene kan få stillet sulten til en lækker buffet, som alle vil komme til at elske. Her vil der typisk blive serveret mad, som går rent ind hos børn såsom, hotdogs, burgers og pommes frites, som naturligvis bliver serveret sammen med sodavand.

Hvis du skal arrangere en børnefødselsdag, som alle børn vil komme til at elske samtidig med, at du hverken skal stå i køkkenet hele dagen eller finde på en masse aktiviteter er bowlinghallen det oplagte bud!

2 børn jubler over der bliver serveret kage til børnefødselsdag

Det skal du huske for at arrangere en god børnefødselsdag

Du slipper dog ikke helt for at lave noget forarbejde til børnefødselsdagen. Der er nemlig nogle vigtigt ting, som du skal have styr på for at arrangere en god børnefødselsdag forud for selve arrangementet. Det er nemlig ikke nok at overveje, hvor man kan holde en børnefødselsdag, men også hvornår og hvordan den afholdes.

Du skal som forælder tage hensyn til, at der skal være plads til alle børnene, og at alle har en fair chance for at deltage. Sørg derfor for at finde en dato for fødselsdagen i god tid og lav en fælles invitation i barnets klasse, så alle børnene har god tid til at melde, om de kan komme eller ej.

bowlingkugler i holder

Husk at forhør dig ved de andre forældre

Det kan også være en god ide at informere forældrene i klassen om, at der bliver afholdt børnefødselsdag, og hvornår man skal have meldt om man kommer eller ej.

I denne forbindelse er det vigtigt, at man som forælder husker at undersøge, om nogle børn har allergener, som man skal tage hensyn til i forhold til maden. Hvis der er nogle af børnene, som kræver specialkost, er det dit ansvar som forælder at informere personalet i bowlinghallen om dette, så de kan tage højde for dette, når menuen bliver sammensat.

Børn der bowler mens de griner og har det sjovt

Ideer til gode aktiviteter til børnefødselsdagen i bowlinghallen

Hvilke aktiviteter skal man så sørge for til børnefødselsdagen, som bliver afholdt i en bowlinghal? Her er der heldigvis et hav af muligheder, som sikrer, at ingen kommer til at kede sig i løbet af dagen!

Udover bowling er en bowlinghal nemlig fyldt med spændende aktiviteter, som kan underholde alle børn på en gang. Bowlinghallen er typisk fyldt med spillemaskiner og alternative spil såsom poolborde og air hockey. Det er naturligvis noget, som I kan give børnene mulighed for at benytte som en selvstændig aktivitet til børnefødselsdagen. Maskinerne koster ofte penge, så dette vil naturligvis kræve, at i på forhånd sørger for at have mønter, som I kan dele ud til børnene, så de selv kan vælge, hvad de har lyst til at beskæftige sig med.

Fødselsdagsbarn puster lysene ud på fødselsdagskagen

Kom bag kullisen med en børnesafari

Desuden er der mange bowlinghaller, som tilbyder en bowlingsafari, hvor børnene bliver vist rundt i bowlinghallen, så de kan se, hvordan alle tingene i hallen fungerer. Det kan lyde meget simpelt, men der er rigtig mange børn, som finder det enormt spændende at se, hvordan keglerne bliver håndteret bag kulissen samt få mulighed for at se dele af bowlinghallen, som kun personalet har adgang til.

3 børn står og smiler og kigger forventningsfuldt

Lyder en børnefødselsdag i en bowlinghal som noget for jer?

Hvis I vil afholde en sjov børnefødselsdag, som er fyldt med aktiviteter, så har City Bowling Holbæk de helt perfekte rammer.  I et velkomne til at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder for en sjov dag fyldt med aktiviteter.

I kan læse mere om børnefødselsdage og booke en dag online nedenfor:

Firmafesten der tager kegler