bowlingbaner i Roskilde

Bowling

Bowling er en sjov og hyggelig aktivitet, som er elsket af store som små, unge som gamle. Alle kan være med, uanset hvor øvet man er.

Alle kan bowle

Bowling er en rigtig sjov og populær aktivitet, netop fordi alle og enhver kan deltage.

Alt du skal gøre for at være med, er at kaste en bowlingkugle og forsøge at vælte så mange kegler som muligt. Kuglen og keglernes luner får med garanti dig og dit selskab til at trække i smilebåndene.

 

Vælt så mange kegler som muligt og undgå renderne

Det er nemt at være med til bowling, men det er knap så nemt at vælte alle kegler i ét hug - netop derfor er bowling så sjovt!

Vi har rigtig mange kugler i forskellige vægtklasser, og du kan derfor være sikker på at finde den, der passer til dine armkræfter. Og når de små spiller, hejser vi banderne, så de nemmere kan ramme keglerne. De helt små kan også være med, da vi har børneramper til bowlingen.

Bowling odense
dame bowler i Roskilde

Fuldend jeres bowling med en kold drik og sprød snack

Man kan hurtigt få sved på panden, når man bowler, og bliver I sultne eller tørstige, kan I med fordel bestille lidt at drikke eller spise oppe i vores bar.

Bliver I rigtig sultne, er I også velkomne til at besøge vores restaurant, som både fører faste menuer og sæsonprægede gourmetmenuer.

"Super bowlingcenter. Her nyder jeg at komme."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5
Tom Edholm

Book bowling nu

Har du særlige ønsker til dit arrangement, kan du kontakte os på tlf. 46303030 eller roskilde@citybowl.dk

Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

seniorbowling roskilde