
Restauranten i City Bowling Odense
Vores køkkenchef står bl.a. bag vore spændende årstidsmenuer, hvor vi udnytter alle de herlige lækkerier, der følger årstiden.
Årstidens menuer og priser
Restauranten skifter løbende menuerne ud afhængig af årstiden. Du kan se vores forskellige menuer og priser herunder, som også inkluderer 1 times bowling.
Vintermenuer
1. januar - 31. marts
- Lækker 3 retters vintermenu
- Udsøgt 4 retters vintergourmet menu
- Oplevelsesrig vinterbuffet
Forårsmenuer
1. april - 31. maj
- Lækker 3 retters forårsmenu
- Udsøgt 4 retters forårsgourmet menu
- Oplevelsesrig forårsbuffet
Sommermenuer
1. juni - 30. september
- Lækker 3 retters sommermenu
- Udsøgt 4 retters sommergourmet menu
- Oplevelsesrig sommerbuffet
Efterårsmenuer
1. oktober - 22. december
- Lækker 3 retters efterårsmenu
- Udsøgt 4 retters efterårsgourmet menu
- Oplevelsesrig efterårsbuffet
Vinter
Tigerrejecocktail anrettet på bund af avocado salat
Steak af kalvefilet anrettet med årstidens garniture, pommes duchesse & bordelaisesauce.
Chokoladekage anrettet med vaniljeis
Koldrøget laks anrettet på salat m. syrlig dressing & brød
Parmasvøbt Poussiner anrettet m. ovnbagte jordskokker & sauce beurre blanc
Kalvetournedos anrettet m. rødbeder, fritterede porre, pommes anna & kalveglace.
3 små nøddekurve med dagens 3 overraskelser
Tigerrejer m. fritterede pastinakker & spinatcreme
Parmasvøbt kyllingefilet
Pasta m. laks
Rosastegt oksestriploin m. kokkens sauce
Baconsvøbt svinemørbrad
Glaseret skinke
Bruchetta m. svampe & skalotteløg
3 slags salater
Smørstegte petitkartofler & Flødekartofler
Ta' selv isbar
Forår
Tigerrejecocktail, anrettet med moden avocado, mild chilisauce & frisk basilikum.
Ribeye, hertil pommes duchesse samt en kraftig glace af oksefond.
Lun chokoladefondant, anrettet med vaniljeis og bær
Paneret Tigerrejer, anrettet med chilimayonnaise & salatblade
Perlehønebryst, svøbt i seranoskinke og anrettet med pesto.
Tournedos, med forårsløg, gulerødder & jordskokkepuré. Hertil pommes fondant samt cognac glace.
Rabarberkage med vanilje, lime, ingefær & flødeskum.
Røget laks m. asparges og urtedressing
Tigerrejer med mild chilisauce
Kyllingefilet m. bacon & pesto
Perlehønebryst
Rosastegt kalveculotte
Smørstegte petitkartofler og flødekartofler
Kokkens vildtsauce
3 slags salater
Flüte m. smør
2 slags oste m. oliven
Ta' selv isbar
Sommer
Oksecarpaccio, anrettet med ferskensalat, vinaigrette, cherrytomater samt flüte med smør.
Ribeye steak serveres med sauté af sukkerærter, rødløg, dampede majs samt bagekartoffel m. krydderurtecreme.
Tá selv isbar inkl. krymmel & topping, spis så meget I lyster.
Rødspætte rosette, anrettet m. laksemousse samt kørvelskum.
Tomatsalat, anrettet m. mozzarella, pesto & sprød salat hertil flüte m. smør.
Fyldt unghanebryst, anrettet på en bund af grønne asparges & små gulerødder. Hertil petitkartofler vendt i smør og krydderurter samt en cremet Beurre Blanc.
Gataeu Marcel m. vanilie-lavendelskum samt friske bær
Tomatsalat m. mozzarella, pesto & sprød salat
Hvidvins- limedampet laks m. tzatziki
Majskolber m. rosenpeber & smør
Helstegt kalkunbryst vendt i paprika & krydderurter
Oksestriploin m. rødvinssauce
Frikadeller m. kold kartoffelsalat
Pastasalat m. sommerens grønt & dressing
Ferskensalat m. seranoskinke
Cæsarsalat
Flüte m. smør
Tá selv isbar
Efterår
Lakseroulade m. urtecreme
Ribeye m. årstidens garniture, dagens kartoffel & bordelaisesauce.
Lun æbletærte m. vaniljecreme samt friske bær
Grillede Tigerrejer m. persille/hvidløgs mayonnaise
Sprødstegt Pancetta m. pasta, urtecreme & høvlet parmesan
Oksetournedos m. årstidens svampe, pommes souffle & cognacglace
Nøddekurve m. passionscreme & limon sobert is
Tigerrejer m. fritterede pastinakker & spinatcreme
Lakseroulade på bund af sprøde salater
Pasta m. sprødstegt pancetta
Rosastegt oksestriploin
Glaseret skinke
Kyllingespyd
Bruchetta m. mascarpone & rucola
Kyllingesalat
Cæsarsalat
Bagte kartofler m. bacon samt Flødekartofler
Ta' selv isbar
Faste menuer
200 g. kalkunsteak anrettet med dagens kartoffel, dagens grønt og whisky sauce.
Ta' selv isbar med topping og krymmel - spis alt hvad I lyster.
200 gr. steak af svinemørbrad anrettet med dagens kartoffel, dagens garniture & sauce aux champions.
Ta' selv isbar med topping og krymmel - spis alt hvad I lyster.
Børnemenuer
Brunch hos City Bowling
Du har mulighed for at bestille lækker brunch hos City Bowling, hvor du enten kan bestille en brunch buffet eller anretning. Tilbuddet gælder frem til kl. 15:00 mod forudbestilling.
Brunch Buffet
(min. 20 kuverter)
- Rundstykker og rugbrød
- Yougurt m. musli og honning
- Scrambled eggs m. pølser og bacon
- Røget laks m. asparges
- Frikadeller
- Ost, marmelade samt pålæg
- Amerikanske pandekager m. sirup
- Dagens kage, kaffe og te
- Æble & Appelsinjuice
Brunch Anretning
- Rundstykke og rugbrød
- Yougurt m. musli og honning
- Røget laks m. asparges
- Scrambled eggs m. pølser og bacon
- Amerikanske pandekager m. sirup
- Pålæg samt ost
- Frisk frugt
- Kaffe og te

Fokus på de gode råvarer og kvalitet
Maden i vores restaurant skal være i top, og det sørger vores chefkok Natascha for.
"Vi har samarbejdsaftaler med lokale leverandører som Nørresøby Kød og Hjære Frugt & Grønt. Det sikrer, at vi har friske lokale råvarer af allerhøjeste kvalitet."
- Citat fra Natasha
"Vi havde et arrangement for 5 igår, som bestod af 2 timers bowling efterfulgt af 4 retters gourmet middag. Det var virkelig lækkert! En yderst vellykket og lækker aften! Servicen var i TOP!"
Service og oplevelser i højsædet
Det handler om gode oplevelser i City Bowling, og det får du bestemt i vores restaurant. Vi har opmærksomt personale, som sikrer, at jeres aften forløber efter planen, og som sørger for at varte jer godt op i løbet af aftenen.

Firmaarrangementer og selskaber kan booke hele restauranten
Når du holder et større arrangement, så er der mulighed for, at I kan booke restauranten for jer selv hele aftenen. Det sikrer, at I kan gøre som I vil og holde selskabet privat for andre. Kontakt os for at høre om jeres muligheder.
Du kan desuden læse om de forskellige typer af arrangementer, som du kan holde i City Bowling.

Book plads i restauranten
Du kan nemt booke din ønskede menu her, eller kontakte os på 65910122 eller mail@citybowl.dk.
Vi glæder os til at se jer!
