Grøn baggrund med granguirlande pyntet med kogler og kristtjørn

7 firma julefrokost idéer til mindre virksomheder

Har du og kollegerne brug for inspiration til, hvor man kan holde julefrokost i Odense?

Hvad med at kombinere teambuilding med julefrokosten – og samtidig have en fest med folk fra andre små virksomheder?

Teambuilding og julefrokost i én

Hos City Bowling Odense kan I dyste internt i flere forskellige discipliner og blive rystet endnu bedre sammen. Der er også rigelig plads til en mere traditionel julefrokost aktivitet, og I får selvfølgelig god mad fra vores egen restaurant.

Under hele aftenen har I jeres eget bord, så der er god tid til at skabe en mindeværdig aften! Og et andet plus? Vi har klaret pynten, så der er skruet helt op for julestemningen.

Se listen med 7 julefrokost idéer lige nedenfor.

1. Bowling

Kom op i gear og opbyg ekstra appetit med en omgang bowling. I får jeres egen bane (eller baner) her hos City Bowling Odense. En times bowling er den perfekte start på en god aften, og der er garanteret gode grin, allerede inden I sætter jer til bords.

Bowlingbanerne er selvfølgelig også pyntet op til lejligheden.

bowlingkugler i holder

2. Strikekonkurrence

Gik det ikke så godt under bowlingturneringen, kan I dyste om, hvem der kan få flest strikes! Det er her, man kan få lov at tage revanche, eller bare bevise, at man er den bedste.

Er I ikke så mange i jeres virksomhed, kan der være folk fra andre virksomheder, som I kan dyste imod. Det er fordelen ved at holde julefrokost et sted, hvor der også er andre. Det er fx oplagt, hvis du er selvstændig med et par ansatte.

Blå bowlingkugle er ved at vælte tre kegler

3. Beerpong

Beerpong er en teambuilding aktivitet, der er som skabt til julefrokosten! Det er måske ikke så populært til traditionel teambuilding, men beerpong er perfekt til en firma julefrokost. Det er nemt at stille op til beerpong. Det kræver bare nogle plastikkrus eller papkrus, et bord og et par bordtennisbolde.

Reglerne til beerpong svinger meget, alt efter hvem man spørger. Heldigvis er det let at aftale sine egne regler, inden man går i gang, så alle er på bølgelængde. Uanset hvad gælder det i hvert fald om at være den første, der får skudt bolden i modstanderens krus.

Holder I julefrokost hos os, kan I altid udfordre hinanden i beerpong.

Bordtennisbold ryger i rødt papkrus under beerpong

4. Shuffleboard

En anden sjov idé til firma julefrokosten er shuffleboard. Det minder meget om curling, så det er en oplagt aktivitet om vinteren. Også selvom det bare foregår på et bord. Ikke noget med is.

Afhængig af hvor mange I er i jeres virksomhed, kan I dele jer op i større eller mindre hold. Her hos City Bowling Odense er vores shuffleboard borde* oplagt til hold à 2 spillere, men I kan sagtens være op til 4 pr. hold. Dvs. 8 personer om et bord.

*Shuffleboard er pt. kun muligt hos City Bowling Odense.

2 røde og 2 blå shuffleboard brikker glider hen ad et shuffleboard bord

5. Pakkespil

Den helt klassiske julefrokost aktivitet er pakkespillet – også kendt som pakkeleg. Reglerne for pakkespil er, at hver person medbringer 1-3 gaver til et budget, I har aftalt på forhånd. Læg alle gaverne i en bunke midt på bordet, og slå på skift med en terning. Hvis I slår en seks’er, må I tage en gave fra bordet.

Når alle gaver er blevet fordelt, går næste runde i gang. Her sætter én af jer en timer (fx på telefonen). De andre må ikke vide, hvor mange minutter den er på. Så slår I om seks’ere igen – og nu må I tage gaver fra hinanden. Når tiden er gået, er pakkespillet helt slut, og I må pakke jeres gaver op.

Husk raflebæger og terninger, hvis I vil spille pakkespil hos City Bowling! I har jeres eget bord at sidde ved hele aftenen, så I kan gøre det, når det passer ind i jeres program.

Lille pakke pakket ind med rødt bånd og julepynt på bordet

6. Julequiz på telefonen

Kan I lide at teste jeres paratviden, er en julequiz helt oplagt! I kan forberede en quiz på papir, eller I kan lave en quiz online på hjemmesiden Kahoot. Der kan alle deltage med deres smartphone, og man kan tilføje billeder til spørgsmålene.

Gør den specifik for jeres virksomhed, hvis I vil have et rigtig godt grin. I kan også gætte på fx julesange eller julekalendere med billeder, der viser noget derfra. Mulighederne er mange!

Smartphone på skrivebord viser Kahoot-app'en i App Store

7. Dans og musik

Hvis I har kridtet skoene, er en svingom på dansegulvet helt oplagt! Når der er røget en god gang snaps ned i løbet af aftenen, er det de færreste, som ikke har et dansemove, verdenen fortjener at se.

Hos City Bowling åbner vi op for dansegulvet efter maden, og I kan danse løs helt indtil lukketid, hvis I har lyst. Fordi der også er andre små virksomheder, som holder julefrokost samme aften, er der også rig mulighed for at stifte nye, gode bekendtskaber. Selv på dansegulvet.

Vil I holde julefrokost hos City Bowling i Odense?

Lyder en julefrokost med bowling, beerpong og lækker julemad som noget, I kunne tænke jer? Så er I velkomne til at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder for en sjov aften.

I kan læse mere om julefrokosten og booke en plads herunder:

Firmafesten der tager kegler