Grøn baggrund med granguirlande pyntet med kogler og kristtjørn

5 fede julefrokost aktiviteter i Odense

Skal julefrokosten være lidt anderledes i år? Så er her 5 sjove idéer til julefrokost aktiviteter, som du nemt kan give dig i kast med.

Scroll ned for at tjekke listen ud.

Hvad kan man lave til en julefrokost?

Uanset om du er af sted med familien eller nogle af dine gode venner, har du mulighed for ægte julehygge her hos City Bowling Odense. Og vi sørger for den helt rette stemning med pynt og lækker julemad fra vores egen restaurant.

Dyk ned i listen over idéer til julefrokost aktiviteter og bliv inspireret...

1. Bowling

Bowling er for store såvel som små, og hos City Bowling starter julefrokosten selvfølgelig med en omgang bowling. Måske sidder du nu og tænker: ”Kan bowling være julet?”

Svaret er JA! Julestemning er der masser af, for vi sørger for at pynte flot op ved banerne.

Det rigtig gode ved bowling til julefrokosten er, at I får gjort ekstra plads i maverne, inden I sætter jer til bords. Det giver også masse gode grin helt fra start, så humøret er sat for resten af aftenen.

Og hvis I bestiller julefrokost hos City Bowling i Odense, medfølger bowling naturligvis i prisen.

bowlingkugler i holder

2. Shuffleboard

Er du og selskabet glade for aktiviteter, hvor man ikke bare sidder ved bordet, kan Shuffleboard være en sjov idé til julefrokost aktiviteten. Alle kan deltage, og spillet minder lidt om curling i reglerne. Du gør bare det hele fra et bord.

Der findes flere forskellige størrelser af borde til shuffleboard. Her hos City Bowling kan du spille ved vores store shuffleboard borde*. Fordi I har jeres eget spisebord hele aftenen, kan I nemt gå til og fra aktiviteter, når der ikke er mad på bordet.

*Shuffleboard som aktivitet tilbydes kun i City Bowling Odense.

2 røde og 2 blå shuffleboard brikker glider hen ad et shuffleboard bord

3. Strikekonkurrence

Hvis I ikke fik nok af bowlingen til at starte med, kan I altid starte en strikekonkurrence! Er I konkurrencelystne i familien eller vennegruppen, er det her den oplagte turnering. Her er nemlig rig mulighed for at tage revanche, hvis man ikke lige fik førstepladsen i bowlingturneringen.

Hvor mange strikes kan du mon få?

Blå bowlingkugle er ved at vælte tre kegler

4. Kahoot (julequiz på smartphone)

Noget, man kan lave hvor som helst, er de smarte Kahoot quizzer. Kahoot er et gratis værktøj til at lave sjove quizzer med både tekst og billeder. Derfor kan du nemt planlægge en julequiz, som I kan løse rundt om julefrokostbordet. Også selvom I holder julefrokost ude af huset.

Du kan endda kombinere julequizzen med ”gæt en julesang” og nævne et par ord fra en julesang, som de andre så skal gætte.

Quizzen kan tilpasses selskabet, så hvis I har børn med, kan I have spørgsmål med, som de kan svare på. Er I en vennegruppe, kan I tilføje personlige julespørgsmål. Kun fantasien sætter grænser!

Smartphone på skrivebord viser Kahoot-app'en i App Store

5. Den klassiske: Pakkeleg

Ingen julefrokost uden pakkeleg! Så for god ordens skyld er reglerne her:

  • Alle tager 1-3 små pakker med, som lægges midt på bordet
  • I første runde slår man med terningen på skift. Slår man en 6’er, skal man tage en pakke fra bunken. Når der ikke er flere pakker tilbage, er man klar til næste runde.
  • I anden runde kan man tage gaver fra hinanden, hvis man slår en 6’er. Start med at udpege en person, som skal indstille en timer på telefonen i et antal minutter, som I andre ikke kender til.
  • Når tiden går i gang, skiftes I til at slå med terningen igen. Havde du ingen pakker i første runde, er det din chance for at få raget til dig her! Men pas på, for andre kan stjæle pakkerne fra dig. Når tiden er gået, stopper legen, og I må pakke gaverne op.

Du kan selvfølgelig snildt lave pakkeleg hos City Bowling Odense. Bare husk raflebæger og terninger – og selvfølgelig gaverne.

Lille pakke pakket ind med rødt bånd og julepynt på bordet

Tjek hele listen af på én aften

Vil du gerne bowle og dyste internt med andre konkurrencer og aktiviteter, er en julefrokost hos City Bowling i Odense lige noget for dig!

Du kan nemt gå til og fra aktiviteterne under og efter maden. I har nemlig jeres bord hele aftenen. Derfor kan I også let tage pakker med til pakkeleg eller fx tage julequizzen med på papir.

Firmafesten der tager kegler