Guirlande med grankogler og kristtjørn

5 sjove julefrokost lege og spil

Vil du gerne pifte din aften med vennerne eller familien op med sjove julefrokost aktiviteter?

Så dyk ned i vores liste, hvor vi viser dig 5 sjove spil og lege, som garanterer en rigtig god julefrokost!

Hvad kan man lave til en julefrokost i Holbæk?

En utraditionel julefrokost behøver ikke kun handle om maden. Det kan også handle om de aktiviteter, man sætter på programmet. Det kan være en god idé at ryste posen indimellem – det leder nærmest ALTID til gode, sjove minder.

Nedenfor finder du en liste over sjove julefrokost spil og lege, som du kan få glæde af hos City Bowling i Holbæk.

1. Bowling

Det sjoveste er selvfølgelig vores favorit: Bowling. Og det bedste er, at bowling følger med i prisen, når I booker en julefrokost hos City Bowling i Holbæk.

Hvis I gerne vil have et godt grin på eller elsker interne konkurrencer, er dét her en rigtig god aktivitet til julefrokosten. I kan spille i 55 minutter, inden der serveres mad ved det bord, I har hele aftenen.

Det er den perfekte begyndelse på en god aften!

bowlingkugler i holder

2. Strikekonkurrence

Hvis I bare gerne vil lave en masse strikes (det forstår vi godt!), kan I dyste mod hinanden, når I er færdige med middagen her hos os.

I en strikekonkurrence kan du fx stedfæste din sejr fra bowlingrunden, eller andre kan prøve, om de kan få fleres strikes end dig. For det er vel dig, der får bedst resultater, ikke?

Strikekonkurrencen følger selvfølgelig også med i prisen for en julefrokost hos City Bowling i Holbæk, så I kan bare slå jer løs. Måske kan jeres familie eller vennegruppe også dyste mod nogle af de andre gæster?

Bowlingkugle vælter 3 kegler i en strike

3. Petanque

Ja, vi ved det godt… ”Petanque er da en sommersport!”

Men det passer altså ikke. Fordi vi har indendørsbaner, er petanque en helårsaktivitet hos os. Og det kan være rigtig sjovt at prøve kræfter af med en omgang petanque selv til en julefrokost. Især fordi vi pynter vores lokaler i Holbæk flot op til jul.

*Petanque er en aktivitet eksklusiv for City Bowling i Holbæk.

Petanquebolde ligger på grus

4. Kahoot quiz eller almindelig quiz

Hvordan står det til med jeres paratviden inden for julesange, julefilm og julekalendere? Dét kan I nemt teste af med en Kahoot quiz på mobilen.

Kahoot er smart, fordi du eller en anden fra selskabet kan forberede en quiz hjemmefra, som alle deltagere kan tilgå via deres mobiltelefon (hvis det da er en smartphone).

Er du mere til pen og papir, kan du selvfølgelig også tage blyanter eller kuglepenne med sammen med din quiz, som du printer ud inden. Uanset hvad kan en julequiz være virkelig god til at skabe endnu mere julestemning.

Kahoot app i App store bliver vist på iPhone på et skrivebord

5. Seddel under tallerken

En mere klassisk leg til julefrokosten er sedlen under tallerkenen. Selvom I holder julefrokost hos City Bowling, kan I sagtens snige en seddel under fx folks glas eller tallerken, inden I begynder at spise.

Hvis én person står for det, får I alle en sjov ting, I enten skal sige eller gøre i løbet af aftenen. Det kan fx være:

  • Rejs dig op og lav sprællemænd, når der skal skåles
  • Syng Højt fra træets grønne op, når nogen nævner bowling
  • Skål med dine sidemand, hver gang nogle rejser sig fra bordet

I kan selv finde på en masse andre sjove idéer, som passer til selskabet dén aften. Det afhænger af, om I er af sted som småbørnsfamilie eller venner.

Julefrokost mad på tallerken

Skal I afholde julefrokosten i City Bowling Holbæk?

Planlæg jeres julefrokost hos os – det er nemt og virkelig sjovt!

Vi sørger for at pynte lokalerne flot op til jul, og borddækningen får selvfølgelig heller ikke for lidt. Julestemingen er i top.

Firmafesten der tager kegler